reni en elisa krijgsman

Nieuws

26 augustus 2019 door Geerten van Breugel

Worshipnight met Reni en Elisa Krijgsman voor evangelisten Showing the Gospel

Op zaterdag 7 september organiseert Showing the Gospel in samenwerking met Reni en Elisa Krijgsman een aanbiddingsconcert in Pinkstergemeente Kom en Zie. Reni en Elisa zijn al jaren actief in de christelijke muziek. Het duo is verbonden aan de Pinksterconferentie Opwekking (het jaarlijkse christelijke evenement van stichting Opwekking) waar ze de aanbidding en dit jaar ook de grote sing-in hebben mogen leiden. In alle jaren dat zij actief zijn hebben ze meerdere cd’s uitgebracht, zijn liederen van hun hand opgenomen in de liedbundels van Opwekking en hebben ze vele tot zegen mogen zijn met hun optredens.

Deze avond zullen ze je met hun volledige band in aanbidding met vele bekende liederen. De avond start om 20:00 uur in Pinkstergemeente Kom en Zie, Gerdesiaweg 494 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u terecht op www.showingthegospel.nl.

Als goede bekenden van Sham en Geertje Ramsoebhag, de oprichters van Showing the Gospel, was het idee voor deze benefietavond snel gemaakt. Het werk van Showing the Gospel zal tijdens deze avond dan ook verder worden toegelicht en getoond middels video en presentatie. De toegang voor het concert is gratis.

Meld je aan!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.