imam
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

26 augustus 2019 door Patrick Simons

Imam ergert zich aan politieke correctheid ten opzichte van extremistische moslims: "Christenen en joden worden aangevallen"

"Als christenen niet wakker worden, als christelijke leiders niet wakker worden, dan kunnen wij moslims die gevlucht zijn voor extremisten ze ook niet verder meer helpen." Deze indringende boodschap plaatste imam Mohamad Tawhidi op zijn social media kanalen. De imam staat bekend om zijn openlijke strijd tegen extremistische moslims. 

Hij haalt in het filmpje dan ook had uit naar moslimlanden én westerse landen waar alleen maar over tolerantie gesproken wordt en waar de radicale islam daardoor steeds meer voet aan de grond krijgt. "Ik ben een moslims. Maar ik kan niet in een islamitische theocratie leven. Ik kan wél in een christelijk land leven met een christelijke overheid.  Daar is vrede te vinden. Ik kan simpelweg niet in een plaats leven waar IS de regels bepaalt. Dat is niet wat islam is."

Tawhidi vertelt vervolgens over zijn missie om het Westen te waarschuwen voor de extremisten binnen islam. "Maar dan krijg je altijd weer de politieke correctheid en zijn wij ineens de racisten. Sterker nog: de extremisten moeten worden begrepen en omarmd. Met deze houding zitten ze vroeg of laat in je parlement. Kijk maar naar Ilhan Omar en Rashida Tlaib in de Verenigde Staten. Hun aanwezigheid en verhalen heeft invloed over de hele wereld en leidt tot aanvallen op joden en christenen. En dit is nog maar het begin."

"Als christenen niet wakker worden, als christelijke leiders niet wakker worden, dan kunnen wij moslims die gevlucht zijn voor extremisten ze ook niet verder meer helpen."

Reacties

Wil je het nóg duidelijker hebben verwoord.....? En dit uit onverdachte hoek.

Ik vrees dat ook deze wake up call aan dovemansoren is gericht.

Links en de linkse kerk zijn doof voor zo'n boodschap.
R
Petje af voor deze eerlijke man .waren ze allemaal zo dan konden we in vrede samen leven
Y
En wanneer dan mijn volk, het volk dat mij toebehoort, het hoofd buigt, al biddend mijn aanwezigheid zoekt en terugkeert van zijn dwaalwegen, dan zal ik het aanhoren vanuit de hemel, zijn zonden vergeven en het land genezen. 2 Kronieken 7:14 | NBV

Nederland loopt al eeuwen voorop met zondigen. Slavernij, landen bezetten (kolonies), in de kolonies slaven onderdrukken, hun land kaalplunderen, tegenwoordig abortus, homohuwelijken, armenverwaarlozing. Dat moeten we belijden en vergeving vragen aan God. Dat wordt er met deze tekst bedoeld.
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!