trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 augustus 2019 door Patrick Simons

Trump: "Ik ben de uitverkorene"

Een opvallende uitspraak van president Donald Trump tijdens een persconferentie afgelopen woensdag. De Amerikaanse president zei tijdens een persconferentie dat hij "the chosen one" is terwijl hij naar boven wees.

Trump deed de uitspraak naar aanleiding van een vraag over de onderhandelingen met China. Hij stelde dat iemand het moet doen en dat hij de onderhandelingen met China gaat winnen. "The chosen one" is een gevoelige term in het christelijke land en kan vrij vertaald als 'de uitverkorene'. Sommige mensen haakten er direct op in door te stellen dat de president een messiascomplex heeft. Robert Jeffress, pastor van een megakerk in Texas, gaat daar echter niet in mee. "Als een vriend van de president kan ik je verzekeren dat hij zichzelf niet ziet als de messias", vertelt de pastor in een radioshow volgens de Christian Post. 

Vervolgens begint Jeffress over de wijze waarop Trump met Israël omgaat. "Hij beloofde bij de verkiezingen al dat hij zich in zou gaan zetten voor het land en er is geen enkele president geweest die meer pro-Israël was dan Donald Trump is."

Reacties

P
Oordelen zal ik niet doen maar iemand die gekozen is door Jezus zal zich als christen moeten gedragen, gezien zijn politieke loopbaan zet ik mijn vraagtekens, waar rook is is vuur en hij weet het steeds te blussen ten kosten van de medemens. Voel je je eigen nog steeds verkozen ?
J
Nou Piet als dit geen oordelen is weet ik het niet, als je tegen Trump bent Vecht je tegen God
Toon meer antwoorden (5)
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.