kasteel De Vanenburg

Nieuws

22 augustus 2019 door Flare International Inspiration Group

Congres over leiderschap vanuit zingeving en spiritualiteit

Op donderdag 26 september organiseert Flare een eerste congres op kasteel De Vanenburg voor leiders, bestuurders en professionals onder de titel: leiderschap vanuit zingeving en spiritualiteit. Het is de kick-off van de activiteiten van Flare International Inspiration Group, een nieuw platform voor leiderschap en transformatie.

Uit eigen ervaring weten de initiatiefnemers van Flare onder hoeveel druk leiders in het bedrijfsleven en onze maatschappij staan om de prestaties van hun mensen te optimaliseren en winsten te vergroten. Wendbaar en dynamisch zijn is een vereiste om mee te blijven doen. Toen ze zelf stil kwamen te staan, ontdekten ze een heel andere benadering van leiding geven.

Frank Adema: "In al mijn jaren als Commercial Director bij diverse multinationals heb ik talloze managementtrainingen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten gevolgd die allemaal hun nut hadden, maar de kern van wie ik ben en hoe ik als christen leiding wil geven werd er niet aangeraakt. Pas toen ik door een heftige periode heen ging, ontdekte ik dat wie ik ben als kind van God alles zegt over hoe ik leiding geef."

Leiderschap vanuit zingeving en identiteit
Flare verbindt leiderschap aan drie hoofdthema's: Identiteit, Leiderschap en Transformatie. Michael Mavromatis is hoofdspreker op het congres, hij verkocht zijn succesvolle onderneming en begon aan een nieuwe missie: mensen helpen hun ware identiteit te vinden om vandaaruit hun rol als leider in te vullen.

Andere sprekers zijn: Arie de Rover, Tim Vreugdenhil, Chris Boven, Menna de Jager, Ronald van der Molen en Robert Daverschot. Verwacht geen ‘zitsessie’ waar je alleen maar luistert, er is ruimte voor interactie, persoonlijke gesprekken of bezinning in de prachtige omgeving.

Het congres is geen doel op zich, het is de start van een beweging. Verandering vindt niet op één dag plaats, daarom is er een app beschikbaar waarmee leiders hun eigen ontwikkelproces kunnen vormgeven en ontplooit Flare meer activiteiten waar verdieping en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Over Flare
Flare International Inspiration Group is een beweging voor leiderschap en transformatie met als thuisbasis Kasteel De Vanenburg.

Flare wil mensen helpen zich te ontwikkelen vanuit zingeving en spiritualiteit. Zo word je de mens die je wezenlijk bent.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!