hardloper

Mooi

22 augustus 2019 door Patrick Goede

Hardloper geeft schoenen aan dakloze en vervolgt zijn weg op blote voeten

Een prachtige en liefdevolle daad is heimelijk door een omstander vastgelegd op video. Een hardloper in New York stopt bij een daklozen en staat aan hem zijn schoenen af. Vervolgens loopt de man op blote voeten verder.

"Ik dacht eerst dat hij zijn sok uit deed om er geld uit te pakken", zegt Antonella, die het tafereel op video vastlegde vanuit een taxi. Maar al gauw zag ze dat de man zijn schoenen aan de man aanbood. "Dit was een mooie 'note to self' dat ik niet vastgeplakt moet zitten aan mijn mobiel op publieke plaatsen", voegde ze toe. 

Voor ons als christenen is het een mooie herinnering hoe om te gaan met de mensen in nood. Zou jij je schoenen hebben afgestaan? Misschien sta je er zelf niet zo vaak bij stil maar Jezus zegt in Mattheus 25:35-36, "Toen ik honger had heb je mij te eten gegeven, toen ik dorst had gaf je Mij te drinken, Ik was een vreemde en je nodigde Mij bij jou thuis uit. Ik had kleren nodig en jij gaf ze aan Mij, Ik was ziek en je zorgde voor mij, Ik zat in de gevangenis en je bent mij op komen zoeken."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!