Abortus

Nieuws

19 augustus 2019 door Patrick Goede

Abortusdokter geeft toe dat hij baby's doodt: "Ik heb er geen moeite mee zolang ze nog in de baarmoeder zitten"

In een schokkend interview van de BBC met abortusdokter Leroy Carhart wordt het onderwerp van een 'late abortus' besproken. "De baby heeft geen recht van spreken hierin wat mij betreft", zegt de dokter over late abortussen. Hij vertelt daarbij dat er volgens hem geen limiet moet zitten op het aantal weken waarop een abortus nog uitgevoerd kan worden. "Dus u heeft er geen problemen mee om een baby te doden?", vraagt de interviewster. "Zolang ze in de baarmoeder zitten, heb ik er geen probleem mee", antwoord Carhart.

Om zo'n late abortus nog uit te mogen voeren moet dr. Carhart kunnen aantonen dat de voorwaarden die de staat Maryland gesteld heeft, kloppen. Dat geldt voor gevallen waarin de gezondheid van de moeder op het spel staat of als de baby zelf het mogelijk niet overleeft. 

Maar toen dr. Calhart gevraagd werd naar wat deze gezondheidsredenen voor de moeder dan konden zijn, reageerde hij als volgt: "Dan gaat het over financiële gezondheid, sociale gezondheid... er is een lange lijst." Daarbij opmerkend dat als een vrouw hem vertelt dat een baby haar leven zou verwoesten, hij het onmiddelijk weghaalt, volgens Faithwire.


Abortus
- Sandra stapte een abortuskliniek binnen
- Spiraaltje of pil gebruiken als christen? Kees van Helden raadt het af
- Kira maakte een afspraak bij abortuskliniek: "Ik schreeuwde het uit naar God: haal het bij me weg. Ik wil het niet. Ik kan het niet"
- Abby Buwalda is voorstander van abortus en keek de populaire christelijke film 'Unplanned': "Ik vind de film gevaarlijk"
- Kees van der Staaij wil aanzetten tot abortus strafbaar maken: "Ik schrik ervan als ik hoor hoe vaak vrouwen ‘gepresst’ worden om een abortus uit te voeren"
Meer over Abortus »

Reacties

N
Nou Derk, als dat zo is, dan mag je een baby die net geboren is ,ook nog dood maken,als je het maar snel doet

Want het duurt nog minimaal 30 seconden, tot anderhalve minuut tot een baby gaat ademen,dus wie de baby niet wenst en snel is, kan dat ,als jou inzicht wet zou zijn,ongestraft doen!!!

En hoe zie je dan mensen die tijdens hun leven een adem stilstand hebben ,leven die dan niet meer ,volgens jou?

Moet we daar dan ook verstandig mee omgaan en de begravenis ondernemer bellen?

De duivel bevolkt de hemel met kinderen die door abortus zijn vermoord, duizenden per dag. In China zelfs tientallen miljoenen. De mens gelooft in de leugen van satan dat het niks voorstelt en dat het eigen ik belangrijker is. Gelukkig worden die kinderen wel door God verwelkomt in de Hemel.
l
Moord met voorbedachte rade.
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!