hemel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 augustus 2019 door Patrick Simons

'Godsdienstwaanzinnig' echtpaar dat einde der tijden verwacht met noorderzon vertrokken

Een bijzonder en treurig verhaal uit het Limburgse Blerick. Daar zijn de 39-jarige Marcel en zijn partner Andrea vermist. De twee, die door hun omgeving als 'godsdienstwaanzinnig' worden betiteld, hebben vier kinderen. Dat meldt De Limburger.

Het medium sprak met de zus van de man. Zij vertelde dat het echtpaar dacht dat het einde der tijden eraan kwam en dat ze zich daarop aan het voorbereiden waren. "Marcel heeft verleden jaar een hartoperatie en een bijna-doodervaring gehad. Volgens hem was het een wonder dat hij weer tot leven kwam en sinds die tijd spreekt hij alleen nog maar over God en zegt dat hijzelf Jezus is."

De zus vertelt verder dat de twee al maandenlang bezig waren met vertrekken omdat er een einde aan de wereld zou komen. Ook bereidden ze hun kinderen voor op een apocalypse. Maanden geleden wilde Marcel al met zijn hele gezin vertrekken maar familie voorkwam dat. Toen er afgelopen week opnieuw plannen bleken te zijn, greep de Kinderbescherming in. De kinderen van 17, 15, 12 en 9 werden uit huis geplaatst. Toen de politie enkele dagen later bij het huis ging kijken, was het echtpaar verdwenen.

Reacties

D
Voor eindtijdverwachtingen geldt bij sommigen geen eindtijd.
k
Voor ieder die sterft is de eindtijd daar.
A
Helaas leven veel christenen in de veronderstelling dat Jezus spoedig terug komt en dat we nu in de eindtijd leven. Gelukkig komen steeds meer mensen tot de ontdekking dat deze futuristische eindtijd leer niet deugd. Eindtijd gaat over de afsluiting van het Mozaïsche verbond en het opstarten van het Messiaanse verbond en dat heeft zich allemaal 2000 jaar geleden afgespeeld in de periode van de eerste gemeente. De eindtijd ligt niet in onze toekomst maar ligt ver achter ons...
Toon meer antwoorden (7)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.