Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 augustus 2019 door Weet Wie Je Bent

Henk Rothuizen spreekt op nieuwe themadag Weet Wie Je Bent

Vaderhart.nl hoopt op zaterdag 5 oktober opnieuw een landelijke Weet Wie Je Bent Themadag te houden. Henk Rothuizen is stichter van Rafaël Nederland en twee Rafaëlkerken, gepensioneerd voorganger, geliefd spreker en schrijver van verschillende christelijke boeken.

Vaderhart.nl is een interkerkelijke organisatie die zich toelegt op het organiseren van Weet Wie Je Bent (WWJB) Activiteiten. De hoofdboodschap is: De Vader Zelf heeft je lief, Weet Wie Je Bent in Zijn ogen! Vaderhart.nl wil mensen helpen de weg naar de Vader te vinden. Dáár vind je herstel van identiteit waardoor jij mag worden wie je werkelijk bent en waardoor jouw leven tot bloei gaat komen.

De WWJB Themadag is een dag voor troost en bemoediging. Uitgangspunt zal zijn wat er gebeurde met de terechtstelling van Jezus waarin het volk koos voor Barabbas en Jezus gekruisigd moest worden. Maar in het plan van Vaders genade werd Jezus als Barabbas veroordeeld en Barabbas als Jezus vrijgesteld. Het klopte allemaal!
Deze dag zullen er twee spreekbeurten zijn:
1. Wie kies jij: Barabbas of Jezus?
2. De Vader kiest ALTIJD voor jou!

Nieuwsgierig naar deze buitengewone geschiedenis waarin we Gods verlangen naar de mens zo ontzettend sterk zien uitgedrukt.

Tijdens de WWJB evenementen is er veel ruimte voor aanbidding en ontmoeting. De prijs is inclusief een lunch. Deze WWJB Themadag 2019 willen we warm aanbevelen voor iedereen die verlangt naar troost en bemoediging.

Informatie
• Datum: Zaterdag, 5 oktober 2019
• Locatie: Evangelische gemeente ‘De Schuilplaats’ – Otterloseweg 18A | Ede
• Kosten: € 25,00 (Incl. koffie/thee en heerlijke lunch)
• Hoofdspreker: Henk Rothuizen

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.