Best life church
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 augustus 2019 door Best Life Church

Best Life College: snelgroeiende Bijbelschool in Utrecht

De bloeiende gemeente Best Life Church is drie jaar geleden gestart met haar eigen fulltime Bijbelschool. Hoewel het er toen op leek dat er voor dat jaar maar één aanmelding zou zijn, bleken dit er uiteindelijk toch vijf te zijn. Inmiddels is Best Life College erg snel verder gegroeid en startte afgelopen september de derde editie met 20 fulltime studenten.

Best Life College
Best Life Church is een moderne kerk in Utrecht waar veel jongeren op af komen. Velen zijn op zoek naar Gods plan voor hun leven en hebben behoefte aan een opleiding die hen ondersteunt in het ontdekken en ontwikkelen van hun persoonlijke talenten en gaven. De kerk beantwoordt aan deze behoefte door middel van een Bijbelschool waar studenten van september tot en met januari hun persoonlijke talenten en gaven verder kunnen ontwikkelen. De opleiding wordt grotendeels gegeven in het prachtige pas aangekochte en gerenoveerde gebouw: de Jacobuskerk.

Best Life College is een op maat gesneden opleiding, die erg veel belang hecht aan de persoonlijke begeleiding en coaching van haar studenten. Naast het vaste docententeam van Best Life Church worden er ook lessen gegeven door gastdocenten uit binnen- en buitenland zoals evangelist Jan Zijlstra, internationaal coach Michael Murphy en stafleden van Hillsong Europe.

Naast theoretische vorming is er ook veel ruimte voor de ontwikkeling van praktische vaardigheden. Studenten die de opleiding hebben gevolgd zijn zeer enthousiast.

‘Tijdens Best Life College heb ik God, Zijn Woord en mijzelf beter leren kennen.’ Christy

‘Best Life College is een confronterende reis die de fundamenten van Jezus nog dieper in jou legt.’ Miryam

‘Door Best Life College heb ik God beter leren kennen, heb ik Zijn stem beter leren verstaan en Zijn plan voor mijn leven mogen ontdekken.’ Pim

De student heeft keuze uit drie ‘Tracks’: Ministry, Worship en Creative Track

Ministry Track
In eerste instantie is Best Life College begonnen met een pastorale stroming, genaamd de Ministry Track. De Ministry Track helpt de studenten met hun geestelijke groei door onderwijs vanuit de leven-gevende principes van de Bijbel. Onderwerpen hierin zijn o.a. je eigen relatie met God ontwikkelen, een gezond geestelijk leven, de geestelijke gaven en leiderschap.

Worship Track
Daarnaast is Best Life College ook begonnen met een Worship Track. Deze is in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes. Docenten van het conservatorium helpen de studenten hier hun muzikale kwaliteiten te ontwikkelen zodat ze op kunnen treden als Worshipleader of mee kunnen spelen in een band. Hierbij kunnen de studenten ook privé-lessen nemen. Best Life Church heeft inmiddels haar eerste eigen album uitgegeven ‘DARE Worship’ en afgelopen februari is hun tweede album live opgenomen.

Creative Track
Afgelopen jaar is Best Life College ook een Creative Track gestart. Tijdens deze track ontdekken de studenten hun creatieve talenten en leren ze deze verder te ontwikkelen.

Dit is een unicum in Nederland; geen enkele Bijbelschool biedt een dergelijke track aan. Best Life Church kan deze richting aanbieden omdat zij veel ervaring heeft in allerlei creatieve uitingen zoals het maken van t.v. (eigen t.v.-programma), regisseren, editen van filmpjes, produceren van een album, organiseren van grote events, plannen van bruiloften, fotograferen, toneel, dans en nog veel meer.

Klik hier voor meer informatie!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.