Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 augustus 2019 door Patrick Goede

Rijkste man van Singapore: "Meest waardevolle bezit voor mij is Jezus Christus"

Philip Ng is de rijkste man van Singapore samen met zijn broer Robert. Ze bezitten het bedrijf Far East Organistion wat volgens Forbes goed is voor zo'n 12 miljard euro. Ondanks het runnen van dit grote bedrijf heeft Philip de tijd genomen om met de jonge ondernemer Matthew Yao af te spreken, die hem als zijn mentor ziet. Yao vraagt Philip welk advies hij de jeugd meegeeft. "We zijn allemaal gebroken mensen en hebben een ontbrekend deel, dat is Jezus Christus", zegt Ng.

"Voor mij weegt het hebben van allerlei mooie spullen en bezittingen niet op tegen het kennen van Jezus Christus. Ik gun iedereen de rust en vrede die het geloof en vertrouwen in God met zich meebrengt", zegt Philip kort en krachtig.

"Ik was altijd op zoek naar een beter leven, een hoger doel en een betere versie van mezelf. Maar ik keek steeds naar de verkeerde dingen. Er is geen betere versie van mezelf, ik had Jezus nodig", zegt Philip Ng tegen zijn pupil op Instagram. Waar velen enthousiat reageren op dit getuigenis van één van de rijksten der aarde.

Reacties

H
Ik heb altijd gemengde gevoelens als superrijken dit zeggen. Zouden ze het ook zeggen als ze totaal arm waren? Het is namelijk heel makkelijk om te zeggen dat je Jezus nodig hebt, als je alles in het leven meezit. Overigens hoe kan iemand zo rijk worden? Dat wordt je echt niet met hard werken.
N
H.Bakker, zo oordeelde de duivel ook bij de stinkend rijke en het aan niets ontbrekende Job

"Neem hem het allemaal af en hij zegt God wel vaarwel"

Wil jij ook voor aanklager spelen?

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.