boerka
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 augustus 2019 door Patrick Simons

'Terreurgroep IS bedreigt Nederland vanwege boerkaverbod'

Het boerkaverbod is in Nederland het gesprek van de dag. Tal van mensen komen tegen het verbod in opstand en vinden dat de mensenrechten geschonden worden. Ook de terreurorganisatie ISIS heeft inmiddels gereageerd. Dat is in ieder geval wat Geert Wilders op Twitter stelt.

Er is namelijk een poster uitgelekt die onderling gedeeld wordt door terroristen van IS. Op de posters wordt Nederland gewaarschuwd. Er staat een kerk op die explodeert en op de voorgrond is een islamitische strijder te zien. De poster bevat ook nog tekst. 'Nederland, we zijn gekomen om jullie af te slachten en de kuffar(ongelovige) uit te roeien. De terreur is nu hier.' De tekst wordt vergezeld door de hashtag #Netherlands.

Over de betrouwbaarheid van de poster wordt gediscuseerd. Hoewel de meesten wel denken dat de poster echt is, is lang niet iedereen ervan overtuigd dat het boerkaverbod de aanleiding is. Er worden ook andere oorzaken genoemd zoals de cartoonwedstrijd die Geert Wilders wilde organiseren over de profeert Mohammed of militaire acties waar Nederland aan mee deed.

Reacties

T


Thugs. In de geschiedenis van het Britse rijk, wordt vermeld in de annalen van de rechtspleging in India, hoe de overheid daar toen worstelde met vele sektarische moorden onder pelgrims gepleegd door islamitische Thugs.Die bedreigingen zijn volledig onacceptabel. De kop in het zand steken? Uit angst? Uit lauwheid?

Goede mensen hoeven niets te doen om het kwaad ruimte te geven op de weg naar de overwinning.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.