Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 augustus 2019 door Patrick Goede

Belofte aan God veranderde leven muziekproducer Rudy Pérez

De succesvolle latino producer Rudy Pérez die hits produceerde voor Christina Aguilera, Beyoncé en Marc Anthony is God erg dankbaar. Hij had een moeilijke jeugd als Cubaanse vluchteling in Amerika en kwam geregeld in aanraking met de politie. Wat hem op de been hield was "zijn kinderlijk geloof en een belofte die hij aan God deed", dat vertelt Rudy aan de Christian Post.

De man die meer dan driehonderd nummer 1 hits produceerde en door het gerenomeerde Billboard Magazine zelfs werd uitgeroepen tot producer of the decade had het niet altijd gemakkelijk in zijn leven. Zo kwam hij door verkeerde beslissingen in de gevangenis terecht in Florida. "Daar in de gevangenis richtte ik mij tot God en sindsdien ben ik gezegend met een fantastische familie en een succesvolle carrière", zegt Pérez.

"Ik beloofde God dat als Hij mij uit de gevangenis zou halen ik nooit meer terug zou keren naar de criminaliteit. Als je beseft dat ik met alleen een rugtas kleren naar de Verenigde Staten ben gekomen en de keuzes om weer het slechte pad op te gaan heb genegeerd, dan kun je alleen maar getuigen van Gods genade en daarmee de jeugd laten zien dat ze voor Hem moeten kiezen en niet voor de criminele weg", zegt de producer.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.