Uber

Nieuws

25 juli 2019 door Geerten van Breugel

Lydia’s droom bracht haar bij een Indiase Uber-chauffeur die tot geloof kwam

Een bijzonder bericht van Godreports: een droom bracht Lydia in India op het pad van een taxichauffeur die zich aan Jezus overgaf. In de droom was Lydia op pad naar de sloppenwijken in Delhi. Een ’gewone’ situatie, omdat Lydia voor het Ekballo Project werkt, die media gebruikt om onbereikte gelovigen te bereiken met Gods woord.

Terwijl ze naar de sloppenwijken onderweg was, had ze in haar droom alleen geen schoenen aan. Toen ze een Uber liet komen om haar naar de sloppen te brengen, vond ze een paar schoenen voor haar op de grond, en ze deed ze aan. Toen Lydia wakker werd en over de droom mediteerde, las ze Efeze 6, waarin de wapenrusting van God beschreven wordt. Hierdoor begreep ze, naar eigen zeggen, dat ze bereid moest zijn om het evangelie van vrede te brengen.

Die dag ging Lydia met haar team naar de sloppenwijk. Ze bad met haar team of God hen zijn wapenrusting aan wilde doen. Ze bestelden een Uber en toen die aankwam maakten ze een praatje met de chauffeur. "Hij gaf zijn leven aan Jezus!", aldus Lydia. "Een van mijn teamgenoten dachten gelijk aan mijn droom. Het evangelie van vrede kwam in de Uber. Hij gaf mij een vooruitzicht op wat er komen ging."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!