Alice Cooper

Nieuws

24 juli 2019 door Patrick Goede

Alice Cooper: "Bier drinken is een makkie maar Jezus volgen is pas echte rebellie"

Rockartiest Alice Cooper heeft in Ohio tijdens een kerkdienst zijn getuigenis gegeven. Hij was jarenlang verslaafd aan drugs en leidde een ruig bestaan. "Ik ging zo ver als ik kon. Het christen zijn heeft mij echt weer op de juiste weg doen belanden", zei Alice volgens Christian Today.

Zijn vrouw Cheryl vergezelde hem op het podium in de kerk en hij gaf haar de credits voor "het aan zijn zij blijven ondanks zijn verslaving". Alice Cooper heeft een glansrijke carrière als rockartiest maar zegt dat dit hem geen vervulling heeft gebracht: "Het maakt niet uit hoeveel drugs ik ook neem, het vervult mij niet en houdt mij niet tevreden." 

De zanger is bekend om zijn excentrieke podiumoptredens onder de naam 'Theatre of death' maar volgens hem is "christen zijn" pas echte rebellie. "Er is een geestelijke honger gaande. Als je het nog niet voelt zul je het gaan voelen, geloof me. Bier drinken is een eitje, een hotelkamer kapot maken ook. Maar christen zijn is behoorlijk pittig", zegt de zanger.

Reacties

M
dit wist ik niet.Prijst God!Iemand als Alice Cooper heeft een enorme invloed en zijn getuigenis zal mensen tot God brengen.Zo goed dat hij gered is
Mooi te horen dat Cooper de zin van het leven heeft gevonden.

Een héle ommekeer dunkt me.....

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!