Nieuws

24 juli 2019 door Patrick Goede

Kay Warren wenst zoon die zes jaar geleden zelfmoord pleegde een "fijne verjaardag in de hemel"

Kay Warren, auteur, advocaat en de vrouw van de bekende voorganger Rick Warren, heeft haar zoon op Facebook een fijne verjaardag in de hemel gewenst. Haar zoon Matthew Warren pleegde zes jaar geleden zelfmoord nadat hij al enkele jaren last had van depressies en zelfmoordgedachten.

In het hartverscheurende bericht zegt ze dat "zijn roos bloeit van vandaag".
"Met al het geloof dat ik heb, geloof ik dat de rozen die jou omgeven mooier en zoeter ruiken omdat ze door de Schepper zijn gemaakt. Misschien geniet je op deze eindeloze hemelse dag van elke roos die je maar tegenkomt. Of misschien zijn jij en Jezus verwikkeld in een ononderbroken conversatie. Misschien ben je aan het lachen met oma, opa of ome Jim. Misschien ben je samen met de wolk van getuigen ons aan het aanmoedigen. Wat je ook doet, Jezus' woorden verzekeren mij ervan dat het goed is. Dus buig ik mij over jouw roos en neem de kleur en geur ervan in mij op. Ik mis jou zo erg, nog eventjes! Hou voor altijd van jou, Buddy", zegt ze verder in haar Facebookpost.

Lees ook: "Mijn zoon is er niet en zal nooit meer terugkomen".

Reacties

C
Heren,

God heeft hierin het laatste woord gehad. Laat de eindbestemming rusten. God heeft nav het hart geoordeeld.
Mevrouw Warren heeft m.i. weinig aanleiding om te veronderstellen dat haar door zelfmoord overleden zoon nu in de hemel zou zijn, integendeel. Ik vermoed dat de ziel van haar zoon in een wat sombere locatie verblijft: het 'dodenrijk'. Misschien komt het ooit goed met hem.

Ik raad zelfmoord af.
Kees VA, van mij krijg je de prijs voor de meest harteloze reactie op CIP. Je bent een afschuwelijke man, een pastorale nitwits van formaat. Spaar ons in de toekomst jouw vrome praatjes en commentaartje aub... Bah!
Toon meer antwoorden (16)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!