Graham Tomlin

God

22 juli 2019 door Jeffrey Schipper

Hoofdspreker New Wine roept christenen op om bekenden mee te nemen naar een kerkdienst: "We onderschatten hoeveel kracht daarin zit"

Graham Tomlin groeide op in een christelijk gezin en werd als tiener een overtuigde atheïst. "Een aantal christelijke vrienden gaf niet op en bleven hun liefde voor God uitstralen." Deze week is hij de hoofdspreker op de New Winezomerconferentie. Tomlin deelt een inspirerende boodschap in onderstaande video van New Wine.

Hij herinnert zich een periode waarin zijn vrouw chemotherapie had en een infectie kreeg. "De dokter was gebeld en ze werd meegenomen naar het ziekenhuis. Het zag er heel slecht uit. Ik zie nog voor me hoe ze door het ziekenhuis werd gereden. Ik dacht: 'Dit zou wel eens het einde kunnen zijn.' De omstandigheden waren zeer ernstig. Onderweg naar huis ervaarde ik een sterk gevoel dat we ons de pijn en moeite niet alleen zouden zijn. Ik weet nog dat ik thuis was en huilde als ik dacht aan hoe dit af zou kunnen lopen. Maar ik wist dat het hoe dan ook goed zou komen."

De hoofdspreker daagt christenen uit om anderen uit te nodigen om mee te gaan naar de kerk. "De makkelijkste manier om je geloof uit te dragen, is door mensen uit te nodigen mee te gaan naar de kerk. Het zou goed kunnen dat zij daar de aanwezigheid van Jezus ervaren. Ik denk dat we onderschatten hoeveel kracht er in een uitnodiging zit."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!