Nieuws

19 juli 2019 door Jeffrey Schipper

Ds. J. H. Lammers aanvaardt beroep hervormd Nijkerk

De hervormde gemeente in Nijkerk (wijk 1) verwelkomt ds. J. H. Lammers als nieuwe dominee. Hij neemt binnenkort afscheid van de hervormde wijkgemeente Drievliet-Oostendam te Ridderkerk. In Nijkerk volgt Lammers de in 2017 naar Veenendaal vertrokken ds. H. Russcher op.

Ook in Waddinxveen (De Rank) verwelkomt men een nieuwe dominee. Ds. J. Overeem vervangt daar de naar Aalsmeer verhuisde ds. M. J. Zandbergen. De predikant uit Boskoop bedankte voor een beroep uit Rijnsburg (Westerhaghe-De Hoek). Ds. A. Hiemstra uit Westervoort gaat aan de slag in de protestantse gemeente in Arnhem (wijk Noord).

De hervormde gemeente in Amstelveen-Buitenveldert moet verder zoeken naar een nieuwe dominee naar aanleiding van het vertrek van ds. A. Baas (Bodegraven). Ds. G. H. Vlijm blijft actief in Nieuwer ter Aa. De komende weken denkt Vlijm na over een beroep uit Papendrecht (wijk Oost).

Ds. W. L. Andel overweegt een vertrek uit zijn woonplaats Oudega. Hij heeft een beroep ontvangen van de protestantse gemeente te Parrega-Hieslum in combinatie met Exmorra-Allingawier en met Tjerkwerd-Dedgum. Momenteel is Andel interim-predikant in algemene dienst.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!