trump

Nieuws

19 juli 2019 door Patrick Simons

Trump ontvangt slachtoffers christenvervolging: "Onze rechten komen niet van de overheid maar van God"

Afgelopen woensdag ontving president Donald Trump van de Verenigde Staten in zijn Oval Office 27 overlevenden van religieuze vervolging. De gasten waren afkomstig uit maar liefst 17 verschillende landen.

Trump benadrukte tijdens de bijeenkomst hoe belangrijk godsdienstvrijheid is. "Ieder van jullie heeft enorm geleden vanwege zijn of haar geloof", aldus de president. "In de Verenigde Staten hebben we altijd al begrepen dat onze rechten niet van de overheid komen maar van God." Hij voegde daar aan toe dat geen enkele president voor hem dit onderwerp zo serieus nam als hij.

Onder de gasten was ook predikant Andrew Brunson. Hij werd in Turkijke opgepakt en vastgezet en zat daar maar zo'n twee jaar lang in de gevangenis. De regering van Trump zorgde er vervolgens in 2018 voor dat de predikant werd vrijgelaten en kon terugkeren naar de Verenigde Staten.

Reacties

J
De wereld ,de democraten, de linkse liberalen moet nu een kappen met hun anti Trump haat beleid. Hij is de beste, de enigste leider die eerlijk is een vecht voor zijn land en er zal er nooit meer 1 komen.
REAGEER
H
Het taalgebruik van sommige cip meepraters zegt genoeg.

Ben het helemaal met je eens Haaije. Helaas lijkt het wel of het in deze tijdsgeest normaal is om ruw taalgebruik te gebruiken. Dit zie je op meerdere media en helaas bereikt het ook cip.
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!