zaalvoetbal

Nieuws

19 juli 2019 door Redactie

Kerkelijk zaalvoetbaltoernooi: scoren voor je kerk

Op zaterdagavond 21 september vindt de eerste editie van de ‘Kerken Cup’ plaats. Een zaalvoetbaltoernooi voor en door kerken, georganiseerd vanuit de Leeuwendaalkerk in Rijswijk (nabij Den Haag).

“Het doel is om de verbinding tussen kerken op een laagdrempelige manier te stimuleren”, zegt mede-organisator Johannes de Vries. “Onze eigen ervaring is dat zaalvoetbal in veel kerken populair is. Dat middel zetten we in om van deze ontmoeting tussen kerken een succes te maken.”

Op haar website beschrijft de organisatie met een knipoog de uitdaging die kerken tijdens de Kerken Cup aan kunnen gaan: “We vragen je om je talenten niet te begraven, maar om ze in te zetten. Om je veilige, vertrouwde kerkplein – jouw Ur der Chaldeeën – achter je te laten en om naar Rijswijk te trekken. Om met volharding deze wedloop te lopen. Om de zaalvoetbalbeproeving te doorstaan. Om je sandalen uit te trekken en de futsalschoenen aan.”

Deze eerste editie van de Kerken Cup start op 21 september om 17:30 uur, duurt tot 22:00 uur en wordt gehouden in Rijswijk. Ieder team bestaat uit minimaal 5 personen.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!