Dagelijks leven

19 juli 2019 door New Faith Network

Opnieuw grote christelijke film naar Nederland: God Bless the Broken Road

Met God Bless the Broken Road komt opnieuw een bekende christelijke film naar Nederlandse bioscopen. In mei en juni konden filmliefhebbers nog naar het derde deel in de God’s Not Dead serie: ‘A Light in Darkness’. Begin augustus brengt New Faith Network nu een nieuwe Amerikaanse blockbuster naar de theaters: de romantische dramafilm God Bless the Broken Road. Kaartjes zijn te reserveren via de website van TrueTickets.

De film vertelt het verhaal van Amber. Als haar man sterft in de oorlog in Afghanistan stort haar wereld in. Ze kan niet meer rondkomen van haar baan als serveerster in een diner, de relatie met haar dochter komt onder druk te staan en tot overmaat van ramp moet hun huis in de verplichte verkoop. Ook haar geloof raakt ze kwijt. Maar dan ontmoet ze autocoureur Cody. Stap voor stap kan Amber haar leven weer gaan opbouwen. Bekijk hieronder ook de trailer.

Wordt de christelijke bioscoopmarkt in Nederland groter en belangrijker? Met twee belangrijke internationale films in korte tijd lijkt het daar wel op. God Bless the Broken Road draait op verschillende locaties in augustus.

Ontdek waar en wanneer je God Bless the Broken Road kunt kijken

Reacties

J
Dit is een belachelijke kieskeurigheid om het maar in een paar plaatsen te doen. Noemt men dit christelijk,ik noem dit belachelijk , christenen heb je in heel Nederland en die mogen het niet kijken ? Zet het dan op de site of You Tube zodat iedereen het kan kijken.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!