Vrienden Kinga Bán
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 juli 2019 door Jeffrey Schipper

Muzikale vrienden van Kinga Bán delen goed nieuws: nieuw album van Kinga Bán op komst

Kinga Báns laatste muzikale wens was het uitbrengen van het laatste en derde deel van het drieluik Uit liefde - Vandaag - Geboren. Haar nieuwe album 'Geboren' is in aantocht, wordt gemeld op haar officiële Facebookpagina.

'Ze was een heel eind op weg', zo is te lezen op Facebook. 'Alles geschreven en ingezongen! En nu mogen wij en haar muzikale vrienden het afmaken. Dus daar heffen we het glas op! We gaan er het allermooiste van maken! Na de vakantie zal ik er meer over delen. Voor nu een goede vakantie voor iedereen.'

Kinga Bán overleed begin mei aan de gevolgen van kanker. Kinga was al lange tijd ziek. Ze liet een man en drie kinderen (10, 9 en 7) na. Jarenlang was Kinga Bán actief als zangeres van Sela. Totdat ze ziek werd en na verloop van tijd besloot om te stoppen met Sela. Stoppen met zingen deed ze echter niet, evenals stoppen met het uitspreken van haar vertrouwen in God.

Lees ook: De 18 mooiste uitspraken van Kinga Bán over God, de hemel en het leven en Deze vijf prachtige liederen van Kinga Bán zullen nog lang gezongen worden.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.