Levi Floyd
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

16 juli 2019 door Patrick Goede

Jongen gered van de verdrinkingsdood na lofprijzen God: "Het is een wonder!"

Een 12-jarige jongen, Levi Floyd, die lekker in de golven aan het spelen was kwam plots niet meer boven. Zijn vader dook de zee in en haalde daar het levenloze lichaam van zijn zoon uit naar boven. De nicht van zijn moeder probeerde hem te reanimeren, een onbekende verpleger die hulp bood bleek uiteindelijk de reddende engel te zijn terwijl moeders haar andere kinderen instrueerde "harder en harder God te aanbidden". Dat laat de Christian Post optekenen. 

Levi Floyd, zegt tegen Fox dat hij zich niets kan herinneren van het hele gebeuren. Maar vader en moeder hebben hem vertelt dat hij bijna was verdronken en dat door het lofprijzen van God en de hulp van een vreemde alles is goed gekomen. "De jongen zag helemaal blauw en ademde niet meer. Het kwam tot een punt waarop hij niet zou kunnen blijven leven", zegt Derek Gibson. De onbekende verpleger die kwam helpen bij de reanimatie van Levi.

"Mijn nicht verrichtte fantastisch werk, eerlijk waar. Ik zei tegen de kinderen dat ze God groot moesten maken met meer volume. Toen hoorde ik Derek (Gibson) zeggen dat hij weer een hartslag had, prijs de Heer", vertelt Lyndsey Floyd, de moeder van Levi.

De familie is nog steeds in contact met de toegesnelde verpleger Derek Gibson en is hem erg dankbaar voor zijn hulp. Levi is volledig hersteld van het incident. "Het is echt een wonder dat je nog leeft", zegt Derek via Facetime tegen Levi. "Ik ben blij dat je er nu niet meer zo blauw uitziet."

Reacties

M


Bedankt voor het delen

Prijs de Heer ????????????????????????
M
De vraagtekens zijn duimpjes om hoog

Het is een fantastisch bericht

Prijs de Heer.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.