Interkerkelijke toerustingsdagen

Nieuws

16 juli 2019 door LCJ

Interkerkelijke toerustingsdagen ‘Voorbeeldig – voorbeeld doet volgen’ op komst

Veel vragen van jongeren zijn samen te vatten in de vraag ‘Hoe moet ik leven?’. Op die vraag zou iedere leidinggevende moeten kunnen zeggen: ‘Ik zal het je voordoen.’ Het beste antwoord is een levend voorbeeld. Hoe ben je, als leidinggevende of ambtsdrager, een levende brief van Christus? Daar gaat het over op de interkerkelijke toerustingsdagen op Urk en in Gouda.

Voorbeeldig leidinggeven vraagt om levende voorbeelden van mensen die leven van genade alleen. Tijdens de toerustingsdagen willen we alle leidinggevenden van het kinder- en jeugdwerk, ambtsdragers, catecheten en evangelisatiemedewerkers bemoedigen, inspireren en motiveren om ‘voorbeeldig’ te leven als christen en zo een identificatiefiguur te zijn voor kinderen en jongeren.

Deze interkerkelijke toerustingsdagen zijn een initiatief van Driestar Educatief, Bond Hervormde Zondagsscholen en diverse Jeugdbonden. Tijdens de toerustingsdagen zal er een hoofdlezing en twee workshoprondes gehouden worden, waarbij elke leidinggevende kan kiezen uit acht verschillende workshops.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!