Jeremy Corbyn
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 juli 2019 door Israël Today

'Massale verhuizing Britse Joden naar Israël is reëel vanwege Jodenhaat'

Een massale uittocht van Britse Joden is een reële mogelijkheid, in het licht van het toenemende antisemitisme en het vooruitzicht dat Jeremy Corbyn premier wordt, schrijft Israël Today.

Uit een BBC-documentaire blijkt dat de meest naaste adviseurs van Labourleider Corbyn het onderzoek naar antisemitisme in de partij hebben ondermijnd, laat De Telegraaf weten. Dat had onder andere gevolgen voor de samenstelling van de commissie en de antisemitische uitlatingen die werden onderzocht. Daarmee is de positie van Corbyn zelf verder verzwakt.

Een dergelijke uittocht zou de Britse economie ernstige schade kunnen toebrengen, mogelijk op grotere schaal dan de Brexit, voegt Israël Today toe. Het magazine is er op basis van Ezechiël 39-27-29 van overtuigd dat Joden die over de hele wereld verspreid zijn, naar Israël terug moeten voordat Jezus terugkeert om Zichzelf aan hen te openbaren.

'Bijna zeven miljoen zijn er daar al, in slechts een paar generaties na de wedergeboorte van het land. Hun terugkeer is een perfecte vervulling van vele oudtestamentische profetieën.'

Lees hier meer op de website van Israël Today

Reacties

Een hasbara-verhaal om Jeremy Corbyn te besmeuren. Sinds hij leider van Labour werd, winden de media zich nauwelijks meer op over rechts populisme; sindsdien gaan de meeste verhalen over Corbyns vermeende antisemitisme. Partijbestuurders werden daar nerveus van en men is druk op antisemietenjacht gegaan, maar niets helpt, de Zionisten willen Corbyn weg omdat hij voor BDS is en Palestijnen serieus neemt. Corbyn laat zich , tot ergernis van zionisten als Lord Levy, niet wegjagen en heeft steun binnen zijn partij.
H
Zeg mij wie uw (linkse) vrienden zijn en ik zal zeggen wie u bent.
Toon meer antwoorden (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.