Michael w smith

Dagelijks leven

15 juli 2019 door Patrick Simons

Michael W. Smith: "Mijn grootste succes is dat ik het succes heb overleefd en dat mijn gezin nog bij elkaar is"

Michael W. Smith is misschien wel één van de meest bekende gospelzangers van de afgelopen decennia. Vorige week was hij op uitnodiging van de Evangelische Omroep in Nederland voor een concert. Het Nederlands Dagblad kreeg de mogelijkheid om hem te spreken. "Mijn grootste succes is misschien wel dat mijn gezin nog bij elkaar is."

Het succes van Smith was enorm en dat levert vanzelfspekend ook gevaren op. "Soms denk ik dat mijn grootste succes is, dat ik het succes heb overleefd. Dat ik nog gezond ben en mijn gezin nog bij elkaar is.’ Gedurende zijn carrière had Smith de regel dat hij nooit langer dan twee weken van huis, weg van zijn kinderen, was. ‘Dan stapte ik desnoods na een concert direct het vliegtuig in, zodat ik de volgende ochtend mijn kids naar school kon brengen."

Die tijd ligt inmiddels ver achter hen, maar toch is hij nog steeds nodig thuis: "Nu zijn mijn kinderen volwassen en hebben ze hun eigen gezinnen. Maar het gekke van het leven is dat het zorgen nooit stopt. Mijn vader is in 2015 naar de hemel gegaan. Mijn moeder heeft een lichte vorm van dementie. Als ik in de VS ben, zie ik haar iedere dag. Ze wil niet naar een verzorgingstehuis, dus willen wij dat ook niet."


Getuigenis
- Marjolein ging ondanks haar reformatorische opvoeding de wereld in: "Ik deed alles wat God verboden had"
- Gerco leerde van giften leven en werd verrast met een envelop met 300 euro: "God vroeg of ik Hem vertrouwde"
- Schrijver Randy Alcorn kreeg ruim 8 miljoen boete voor prolife-activiteiten, leefde twintig jaar van minimumloon en geeft 100% van royalty's weg
- Marie Collins werd misbruikt door priester: "Ik heb de kerk nooit de schuld gegeven van wat mij is aangedaan"
- Jonathan hield God een lange tijd buiten zijn leven: “Ik dacht dat een leven met Jezus heel saai zou worden”
Meer over Getuigenis »

Reacties

W
Inderdaad. Je succes overleven. Dat is een hele belangrijke zaak. Met name m.b.t de eeuwigheid. Wij weten allemaal dat op het hoekje van het succes de satan te wachten staat met allerlei verleidingen en misleidingen!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify