huwelijk
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

12 juli 2019 door Patrick Simons

Melissa trouwde toen ze 18 was: "Spijt van mijn vroege huwelijk? Absoluut niet!"

Jong trouwen is voor veel mensen vooral iets van vroeger. De meeste jongeren kiezen ervoor om nog even te wachten met trouwen. Dat is echter lang niet altijd het geval. Melissa koos er bijvoorbeeld voor om op haar 18de te trouwen met haar vriend Gijs. Inmiddels is ze 26 en doet ze tegenover BEAM haar verhaal.

“Heb ik spijt van mijn vroege huwelijk? Absoluut niet. Wat ik wel jammer vind is dat we niet vaker met z’n tweeën op vakantie zijn geweest voordat we onze eerste dochter kregen op mijn twintigste. Toch ben ik heel dankbaar voor ons leven. We hebben drie mooie kinderen en zijn al acht jaar getrouwd. Ik weet zeker dat dit dankzij God is gelukt.”

“Het is niet zo belangrijk wat mensen in je omgeving denken of zeggen, ook al lijkt dat misschien lastig. Het gaat erom dat je samen met God de juiste beslissing neemt. Als dat betekent dat je jong trouwt, is daar helemaal niks mis mee. Ik zeg niet dat onze manier de juiste is, dat is voor iedereen persoonlijk. Samen met je partner en God moet je ontdekken wat de juiste weg is.”

Lees meer op BEAM

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.