vaccinatie

Dagelijks leven

04 juli 2019 door Patrick Simons

Yaëlle laat haar kind niet vaccineren en legt uit waarom

Nog steeds zijn er behoorlijk wat mensen die ervoor kiezen om hun kinderen niet te laten vaccineren. Onder hen zijn ook aardig wat christenen. Maar wat drijft deze mensen nu eigenlijk? Yaëlle is een christelijke moeder en legt in een betoog op NieuwLicht uit waarom ze er voor gekozen heeft niet te vaccineren. “Ik vind het bijna grappig dat ik een boete zou kunnen krijgen, omdat ik ergens géén gebruik van maak.”

Veel media en voorlichting zet in op angst. En angst doet mensen vaccineren. Geen enkele ouder wil zijn kind kwijtraken aan een één of andere enge ziekte. Maar wat is het doel van het EVAP? Waarom willen zij een wereldwijde vaccinatiegraad van 100%? Het antwoord is makkelijk. Wereldwijd levert de vaccinmarkt jaarlijks 34 miljard dollar op. De ‘liefdadige investeringen’ verdient het bedrijfsleven dubbel en dwars terug. Zo bepalen de bedrijvendie financieren steeds meer en meer het vaccinbeleid. Het gaat niet om kwaliteit maar om kwantiteit.

Ik ben na mijn zoektocht tot de conclusie gekomen dat we geen immuunsysteem hebben gekregen om het te overprikkelen, of zelfs kapot te maken met gifstoffen. Mijn zoontje mag zijn eigen immuunsysteem ontwikkelen met mijn eigen vijf pijlers: schoon water, gezonde voeding, rust, beweging en frisse lucht. 

Moet mijn kind daarom uit huis worden geplaatst?

Lees het hele betoog

Reacties

R
C
Belicht van de andere kant, netjes gedaan.

Ben voorstander om wat de media roept, en de overheid als argumenten aandraagt niet te slikken voor zoete koek.

Naast vaccineren worden nog meer zaken zeer dwingend gebracht (eenrichtingsverkeer), soms beangstigd mij dat. Staan we soms aan het begin van een dictatuur? Misschien zijn er meerdere CIP lezers die zich dat afvragen.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify