Nicole

Nieuws

02 juli 2019 door Patrick Goede

Christelijke zangeres luidt noodklok over migranten in open brief aan Franklin Graham: "Laat het hart van Christus aan Trump zien"

Nichole Nordeman, een bekende christelijke zangeres, heeft via een open brief in de Washington Post getracht Franklin Grahams (foto) hart te raken omtrent de lastige situatie bij de grens van Mexico met de Verenigde Staten. "Vraag President Donald Trump alsjeblieft of hij de wetten met betrekking tot het verlenen van hulp en zorg aan de kinderen die bij de grens arriveren wil ondertekenen", vraagt Nichole aan Franklin. Franklin Graham is de zoon van de de overleden evangelist Billy Graham. Hij heeft samen met enkele andere voorgangers nauw contact met president Trump. 

Nordeman roept Frankin Graham op om zijn invloed aan te wenden nadat hij dit eerder al eens succesvol deed bij het zero tolerance-beleid dat Trump hanteerde bij de scheiding van migrantenfamilies. Veel Mexicanen zenden hun kinderen naar de grens in de hoop ze een betere toekomst te kunnen geven. De kinderen zijn vaak erg jong en kwetsbaar. Ook voor mensenhandel. 

"Als Evangelist heb je de macht om deze kwetsbare kinderen te helpen. Je kunt het hart van Christus aan Trump laten zien dat bewogen is voor deze kinderen in nood, zodat hij het beleid kan aanpassen. Zorg ervoor dat de asielwetten gerespecteerd worden en dat niemand met gegronde angst voor vervolging wordt uitgezet. Zorg ervoor dat organisaties die deze kinderen helpen financiële steun blijven krijgen, organisaties zoals je eigen organisatie, Samaritan's Purse die opkomt voor minder bevoorrechte kinderen", zegt Nordeman.

Reacties

S
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/kinderen-worden-gescheiden-van-hun-ouders-in-amerika-hoe-gaat-dit-in-nederland-in-zijn-werk~b9001e8d/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2FREAGEER
"Veel Mexicanen zenden hun kinderen naar de grens in de hoop ze een betere toekomst te kunnen geven. " Dit is niet waar, die kinderen worden verhuurd, verkocht of ontvoerd. Bovendien blijkt hieruit dat de kinderen niet met hun familie meekomen maar met onbekende migranten. Trump doet er dus goed aan dat hij ze apart te zet.

"via een open brief in de Washington Post getracht Franklin Grahams hart te raken" Dwaze vrouw, als je iemands hart wil bereiken moet je persoonlijk contact leggen.
W
Dwaze vrouw? Nou nou Kees. Wat een harteloze man lijk je toch te zijn gezien je vele ijskoude veroordelende reacties hier. Jij gaat altijd uit van de kwade bedoelingen van vluchtelingen. Er zullen er best een aantal zijn. Maar je scheert alles over 1 kam. En het gaat hier wel om kinderen, Kees van Asperen!!!!!
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify