Chesron
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

04 juli 2019 door Inspire Records

Nieuwe gospel-artiest Chesron releaset zomernummer Leef!

Nu de echte zomer is begonnen en de temperaturen record na record aan het verbreken zijn doet -op het ideale moment- een nieuwe gospel-artiest zijn intrede: Chesron!

Met de super-catchy zomersingle 'LEEF!' zet de 24-jarige zanger (onder andere bekend van De Rechtstaat en Adem Project) een indrukwekkend debuut neer. Het nummer leent zijn inspiratie onder andere uit Psalm 139 en Jeremia 29, waarin God wordt beschreven als de Maker die ons het beste kent en Hij voor ons een hoopvolle toekomst voor ogen heeft. Chesron vertelt: "Ik heb zoveel momenten in het leven dat ik God kan danken voor wie Hij is en wat Hij mij geeft. Hij geeft elke dag weer hoop en Hij heeft mij laten zien dat ik samen met Hem de wereld aankan."

Deze mooie teksten heeft Chesron gecombineerd met een kleurrijk arrangement van smaakvolle gitaren, synths en een stoer pop-jasje tot een heerlijk nummer met een positieve boodschap. "Ja ik leef, leef in overvloed - Mijn hoop is God, en mijn God is altijd goed - Niets wat mij stopt, ik ren mijn toekomst tegemoet - Niets houdt mij nog tegen: Ja, ik leef!." 

Het lijkt er op dat dit nog maar het begin is van een hoop mooie muziek die Chesron gaat uitbrengen, maar voor nu kunnen we genieten van het vrolijkste nummer van het moment: LEEF!


Christelijke muziek
- Waarom christelijke Amerikaanse artiesten een blad voor hun mond nemen (en niet praten over Trump)
- Christian Verwoerd deelt in nieuw album moeilijke geloofsmomenten: "Ik vind het een beetje ongemakkelijk als het om mij draait"
- Ds. De Heer staat open voor nieuwe psalmberijming: "Probleem is om alle neuzen dezelfde richting op te krijgen"
- Bekijk hier de indrukwekkende livevideo van het eerste opwekkingsnummer dat los wordt uitgebracht!
- Begin je week met deze prachtige a capella uitvoering van 'Hallelujah'
Meer over christelijke muziek »

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.