Nieuws

02 juli 2019 door Patrick Goede

Bethel-zanger schreef lied op plek van ontmoeting Trump en Kim Jong Un over hoe God het onmogelijke kan doen

Sean Feucht is een bekende aanbiddingsleider en hij schreef acht jaar geleden een lied op de plek van de gedemilitariseerde zone tussen de beide Korea's. "Mijn Heer U kunt alles, niets is onmogelijk voor U", schreef Feucht en nu jaren later is er op diezelfde plek een ontmoeting geweest tussen de Noord-Koreaanse president Kim Jong-Un en Donald Trump. Volgens velen een historisch moment omdat niet eerder een president voet zette op Noord-Koreaans grondgebied. "Soms zien wie niet welke impact onze simpele liedjes kunnen hebben. Maar dit is een grote stap voorwaarts vandaag", zegt Feucht op zijn Instagram

Veel christelijke Amerikanen zien de ontmoetingen tussen de presidenten van Noord-Korea en de Verenigde Staten als een teken van verzoening tussen de beide landen. Ook wakkert het de hoop aan dat de vervolgde christenen in Noord-Korea wellicht meer ruimte en vrijheid krijgen. Voorlopig zijn er nog veel conflictsituaties die opgelost moeten worden. Zo zijn er sancties vanuit de VS vanwege het kernwapenprogramma waar Noord-Korea aan vast blijft houden.

Eerder vertelde Feucht al aan Fox news dat hij de ontmoeting tussen Trump en Jong-Un toejuichde. Het nummer dat hij schreef bevat verder nog de tekst dat God trouw is tot het einde en zal afmaken wat Hij begonnen is. We zijn benieuwd!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify