Mars voor Jezus

Nieuws

01 juli 2019 door Christian Headlines | Dirk van Genderen

Drie miljoen Brazilianen lopen mee in de ‘Mars voor Jezus’

Afgelopen week liepen in Sao Paulo drie miljoen Brazilianen mee in de ‘Mars voor Jezus’. Ook president Jair Bolsenaro liep mee in de Mars. Tijdens de Mars klonken lofprijsliederen en gebeden.

Het thema van de Mars was dit jaar: ‘De Redder’, gebaseerd op 1 Timotheüs 2:5 en 6 – ‘Want er is één God. Er is ook één Middelaar tussen God en mensen, de mens Jezus Christus. Hij heeft Zich gegeven als een losprijs voor allen. Dit is het getuigenis op de door God bestemde tijd.’

Estevam Hernandes, de leider van de Mars, sprak in zijn openbare gebed: ‘We roepen het uit voor Brazilië, voor de families, voor een eind aan de corruptie, voor alle gewonde harten. Ons land behoort toe aan Jezus Christus. Aan Hem zij alle eer, glorie, kracht, macht en majesteit. Zoals Psalm 33 het zegt: “Welzalig het volk dat de HEERE tot Zijn God heeft”.’

Aan het einde van de marsroute verzamelden heel veel deelnemers zich op het enorme plein ‘Heroes of the Brazilian Expeditionary Force Square’. Lange tijd werd de Heere er geloofd en geprezen. Maar liefst 28 Braziliaanse gospelgroepen werkten mee aan deze enorme lofprijs- en aanbiddingsbijeenkomst.

Dit bericht verscheen via Christian Headlines in de nieuwsbrief van Dirk van Genderen.

Reacties

L
Daar wordt ik heel blij van ! Geweldig ,wat een voorbeeld voor ons .Hem groot maken ,met al degene die God liefhebben, dat is onze roeping. Dat zal verandering teweeg brengen !
REAGEER
Wow, dat is indrukwekkend.

Zijn er Nederland ook plannen? Of houden we het bij de gayparades....
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify