Nieuws

28 juni 2019 door Jeffrey Schipper

Hervormd Amstelveen-Buitenveldert ziet ds. G. H. Vlijm graag komen

De hervormde gemeente in Amstelveen-Buitenveldert (foto) heeft een beroep uitgebracht op ds. G. H. Vlijm. De predikant uit Nieuwer ter Aa kan daar aan de slag als opvolger van de eerder dit jaar naar Bodegraven vertrokken ds. A. Baas.

In Veenendaal hoopt de protestantse gemeente Zuidwest op de komst van ds. mw. J. de Haan (Ommen). De protestantse gemeente te Warns-Skarl-Laaxum in combinatie met Koudum (protestant) en Molkwerum (hervormd) heeft twee predikanten beroepen (deeltijd). Het gaat om ds. M. E. G. de Zeeuw en ds. mw. J. van Voorst, beiden uit Dordrecht. De gemeente is vacant in verband met het vertrek van ds. J. P. Boomsma (Nes-Ammim).

De protestantse gemeente in Den Haag (Lukaskerk in combinatie met Evangelisch-Lutherse Kerk) verwelkomt een nieuwe predikant. Ds. mw. J. M. T. van der Spek te Groningen (Immanuelkerk) heeft het beroep aanvaard. In Driebergen-Rijsenburg (protestantse wijkgemeente Catharijne) verwelkomt men ds. G. van Dijk (Maassluis) en ds. mw. E. Posthumus Meyjes (70%, Ten Boer-Woltersum-Sint Annen) als nieuwe gemeentepredikanten.

Ds. mw. C. K. J. Pronk neemt afscheid van de protestantse gemeente in Boornbergum-Kortehemmen. Zij heeft een beroep (60%) uit Oudenhoorn aanvaard. Deze gemeente was vacant vanwege het vertrek van ds. A. H. Blom naar Sleeuwijk.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify