Nieuws

21 juni 2019 door CAMA Zending

Robbert en Rianne gaan als zendelingen naar Tsjechië

Robbert en Rianne Sinon gaan namens CAMA Zending naar Tsjechië! Een prachtig, vurig stel met een brandend hard voor Jezus. Op de website van CAMA Zending stellen zich zich voor.

"Wij zijn Robbert en Rianne. Een Politie agent uit Rotterdam Zuid en een docente kunst op het VMBO. We wonen met onze dochter Jaël in een heerlijk oud-Hollands huisje uit 1900. Het huis hebben we met veel plezier helemaal verbouwd en we hebben het er goed. We houden van onze stad Dordrecht en van het werk wat we nu in de kerk mogen doen. Maar het is tijd om ons fijne veilige leventje in te ruilen voor een avontuur met God. We verlangen ernaar om fulltime voor God te mogen werken. God heeft onze verlangens gestuurd en we hebben een groot hart gekregen voor de mensen in Tsjechië.

Wij zijn geroepen om God te vertegenwoordigen in Tsjechië. Hier willen we vol VUUR voor GAAN! We moeten nog even wat geduld opbrengen, dat is vooral voor Robbert soms best moeilijk! Hij is razend enthousiast en ondernemend! Houd van het contact met mensen, heeft twee rechter handen en houd van extreme sporten. Hij zal zijn motor missen! Rianne is geduldig, leeft graag met mensen mee en heeft ook twee rechter handen, die vaak onder de verf zitten! Jaël onze dochter van 2 is ontzettend sociaal, ze praat tegen alle mensen die ze tegenkomt en ze helpt graag een handje mee! Ze kan niet zonder haar knuffel, Teddy, die gaat overal mee naar toe.

Het avontuur start in augustus op Cornerstone college. Hier worden we voorbereid voor het werk wat komen gaat. We leren leven met interculturele verschillen en duiken de Bijbel in om goed theologisch onderbouwd aan ons avontuur in Tsjechië te beginnen."

Waarom Tsjechië?
"Waarom gaan we naar Tsjechië? Het is het meest atheïstisch land van Europa, maar een schamele 0,7 procent is (protestants) christelijk en helaas dragen de kerken het geloof niet uit naar de buitenwereld.

Wat gaan we doen? Het grootste deel zal bestaan uit straat evangelisatie. we willen mensen ontmoeten, leren kennen, het geloof delen en hen hierin onderwijzen. De plaatselijke kerk opbouwen en meewerken aan oplossingen voor sociale problematiek. We verlangen naar een opwekking in Tsjechië!"

Klik hier om Robbert en Rianne Sinon te steunen

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify