Nieuws

21 juni 2019 door Redactie

Rotterdamse Laurenskerk organiseert vier unieke kerkdiensten

Deze zomer worden er weer vier Laurens Live diensten gehouden in de Rotterdamse Laurenskerk. Dit zijn themadiensten over vragen waar mensen mee rondlopen. Dit jaar hoopt men, net als vorig jaar, verscheidene gastcolumnisten te verwelkomen. Daarnaast houdt Rene van Loon een korte preek. De diensten zijn in de Laurenskerk, om 17:00.

Hieronder een overzicht van de sprekers, datums en thema's:

  • Papa Jay Lopez komt op 30 juni spreken over 'Wat betekent het om vader te zijn?'. Papa Jay is vader van vijf kinderen en bekend van de tv-serie "Een huis vol".
  • Joop Gottmers, een voormalig Europees kickbokskampioen en drugscrimineel hoopt op 14 juli te spreken over: 'Wat is werkelijk vrij zijn?'
  • Op 25 augustus komt dr. Harriette Verwey, een cardioloog die ontdekte dat een vrouwenhart anders werkt dan een mannenhart spreken over: 'Heeft mijn leven een bestemming?'
  • Op 8 september komt drs. Jos Wienen (foto boven), burgemeester van Haarlem, bedreigd en continue bewaakt.
Klik hier voor meer informatie

Reacties

Jos Wienen, daar voel ik weinig sympathie bij. Hij heeft, in de VNG, meegewerkt aan de asielinstroom van islamitische vluchtelingen en daarmee de anti-christelijke invloed in Nederland versterkt. Dat is veel belangrijker, in mijn beleving, dan het feit dat hij nu beveiligd wordt omdat enkele motorclublieden hem aan willen pakken. Wienen moet maar eens bij zichzelf te rade gaan: waarom neem ik eigenlijk mijn beslissingen op de manier zoals ik dat doe? Heb ik eigenlijk wel voldoende oog voor de lange termijn effecten van mijn handelen?
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify