Anne Graham

Nieuws

24 juni 2019 door Geerten van Breugel

Dochter Billy Graham komt terug op speech bij vaders begrafenis: "Ik wist niet wat ik moest zeggen, maar God deed een wonder"

Toen de Amerikaanse evangelist en theoloog Billy Graham begraven werd, moest zijn dochter Anne een speech houden. Tot het moment van zijn begrafenis kon ze echter de woorden niet vinden, beschrijft Faithwire. Anne Graham Lotz: "Een uur voordat de dienst begon, werd ik overvallen door de gedachte dat ik moest spreken en de president in het publiek zou zitten."

Er gebeurde echter, zoals ze het zelf beschrijft, "een wonder". Terwijl iedere bekende leider uit de christelijke wereld aanwezig was, net zoals de president, zijn vrouw en diverse senatoren, "viel alle angst, duizeligheid en verdriet weg. Ik ben ervan overtuigd dat mijn vader werd geëerd, Jezus werd verhoogd en God werd verheerlijkt omdat Zijn Woord door de hele wereld ging op televisie en social media."

In de speech drukte Anne Graham de luisteraars op het hart om "wakker te worden. Ik geloof dat vanuit het christelijke perspectief, mijn vaders dood even belangrijk is als zijn leven. God heeft hem thuisgeroepen. Ik geloof dat God zegt: word wakker kerk, word wakker wereld! Word wakker Anne, Jezus komt." Bekijk hieronder de volledige speech van Anne Graham.

Reacties

J
Er wordt naar een video verwezen die niet beschikbaar is !!!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify