trump

Nieuws

20 juni 2019 door Patrick Simons

Pastor noemt tegenstanders Trump 'demonisch'

Tijdens een bijeenkomst in Orlando is de campagne voor de presidentsverkiezingen van 2020 in de Verenigde Staten door team van Donald Trump officieel afgetrapt. Daarbij was ook Paula White aanwezig, pastor en spiritueel adviseur van Trump.

"Ik heb het voorrecht om de president en zijn familie inmiddels 18 jaar te kennen", vertelt ze tijdens de bijeenkomst waarin ze ook een gebed uitsprak. "Ik bid dat de Geest van de Heer op de president rust en dat zijn macht verheven wordt zoals in psalm 89 gezegd wordt." White bad vervolgens of God aan Trump "het mysterie van Uw wil" duidelijk wil maken en of de "boze sluier van misleiding" uit de ogen van mensen mag verdwijnen.

"Laat elk demonisch netwerk dat zichzelf ten doel heeft gesteld om de roeping van Trump tegen te werken, worden verbroken. Laat het worden afgebroken in de naam van Jezus."

Reacties

De hysterische menigtes die op straat schreeuwen tegen Trump, de hysterische volksvertegenwoordigers die hun denken vergiftigen met Trump-haat, de hysterische journalisten die dwaze artikeltjes schrijven over Trump, er is een totale verdwazing ontstaan op een schaal zoals de mensheid die eeuwen lang nooit heeft gehad, inderdaad demonisch. De belangrijkste persoon die kan falen is Trump zelf. Laten wij bidden dat hij God meer gehoorzaam zal zijn dan al die dwazen met hun valse emoties.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify