Brian McLaren

Nieuws

18 juni 2019 door Jeffrey Schipper

Foundation Academy of Amsterdam haalt Brian McLaren naar Nederland

Op 13 en 14 september is de Amerikaanse auteur en spreker Brian McLaren in Nederland. Op uitnodiging van de Foundation Academy of Amsterdam verzorgt McLaren vrijdag 13 september een publieksseminar aan de Vrije Universiteit. En op zaterdag 14 september een conferentie in eigen huis in Amsterdam Zuid-Oost.

The Changing Faces of Christianity
Brian McLaren schreef bijna 30 boeken en kan omschreven worden als een vernieuwende denker binnen het hedendaagse, veranderende christendom.

Zijn onlangs in Nederland verschenen boek, “De grote spirituele shift, christendom in beweging” staat centraal tijdens de conferentie op 14 september getiteld: “The Changing Faces of Christianity.” McLaren beschrijft de veranderingen die hij waarneemt waarop Stefan Paas, theoloog des Vaderlands, hierop zal reageren door de trends in Nederland te benoemen. Na de lunch is er middels een open tafel gesprek mogelijkheid tot reageren. Registratie via www.foundation.eu.com, de kosten zijn 25 euro, inclusief lunch. De conferentie start om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Vooraf is er koffie en afsluitend tijd voor een drankje. De voertaal is Engels.

Foundation Academy of Amsterdam is opgericht door Dr. Samuel Lee en biedt academisch onderwijs op het vlak van mensenrechten, sociale wetenschappen en theologie.

Aan de komst van Brian McLaren werken mee: Vrije Universiteit Amsterdam, Protestante Kerk Amsterdam, Cultureel Educatief Centrum.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify