Politieagenten Pakistan

Nieuws

19 juni 2019 door Geerten van Breugel

Esther pleegde bijna een zelfmoordaanslag, maar werd aangeraakt door God

Ze pleegde bijna een zelfmoordaanslag om zichzelf, haar vader én moeder in de hemel te brengen. Toen greep God haar in een droom. De Pakistaanse Esther vertelt haar bijzondere verhaal aan de Christian Post.

Esther* werd geboren in 1982, in een land waar 97 procent van de mensen de islam aanhangen. De acceptatie van haar vader was heel belangrijk voor haar, mede omdat ze alleen daardoor naar een vervolgopleiding zou kunnen doorstromen.

De manier voor Esther om toch de vervolgopleiding te kunnen volgen, werd om volgeling van de islamitische politieke organisatie 'Jamaat e-Islami' te worden. Haar vader had deze stap al drie jaar eerder gezet. Esther vertelt: "Ze vertelden ons om alles te doen wat Allah van ons wilde. Als we onze levens gaven aan Allah, zou hij ons dat terugbetalen en gingen onze ouders ook naar de hemel."

Dat versterkte haar verlangen naar de acceptatie van haar vader. "Mijn intenties waren om mijn vader blij te maken. Ik dacht dat ik op deze manier mijn vader kon laten zien dat hij door zijn meisje naar de hemel kon gaan. Daarom werd ik vrijwilliger voor de jihad."

Vanaf toen werd Esther voorbereid om een zelfmoordaanslag te plegen, waarbij ze zichzelf en Joden of christenen zou ombrengen. Maar een droom veranderde het lot van haar leven. Ze kreeg een droom. "In de droom was het overal donker, maar toen zag ik een licht. Het licht had armen, handen en een gezicht. De man van licht die ik zag zei tegen mij: 'Kom en volg mij'. Dat gebeurde drie keer. Het veranderde mijn leven."

Toen ze christen werd en Jezus ging volgen, sloeg ze op de vlucht in Pakistan. Uiteindelijk vroeg ze samen met haar christelijke man en dochter asiel aan in Maleisië. Daarna emigreerden ze naar de Verenigde Staten, waar de familie werkt met internationale gemeenschappen uit Marokko, Iran en Irak. "We nodigen hen uit in ons huis en bieden hen een verblijfsplaats. We laten hen zien dat we om ze geven."

*Schuilnaam

Reacties

N
Mooi en bijzonder verhaalWel bizar om te geloven dat de Schepper van al het leven op aarde ,het heerlijk vind ,dat er miljarden mensen die niet in hem geloven,worden gedood door de wel gelovige

Als dank mogen dan al die doodslagers eeuwig bij de Schepper van het leven wonen

De gever van het leven en de nemers van het leven ,wonen vervolgens voor eeuwig bij elkaar,hoe bizar
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify