baudet

Nieuws

18 juni 2019 door Patrick Simons

Ook katholieken gecharmeerd van Baudet: "Thierry cirkelt om het christendom heen"

Niet alleen in protestantse kringen zijn er veel mensen te vinden die Forum voor Democratie een warm hart toe dragen. Ook binnen de katholieke gemeenschap is dat het geval. Het Katholiek Nieuwsblad sprak daarom met drie mensen die op de één of andere manier iets met de partij te maken hebben.

"Hoewel FvD geen christelijke partij is, is ze in mijn ogen de enige die de cultuur, onze democratie, wil bewaren voor de volgende generatie", stelt Zlata Brouwer die zichzelf slapend lid noemt. "Thierry cirkelt om het christendom heen. Ik denk niet dat hij de ware oorsprong erkent van wat hij wil behouden. Ik hoop dat hij dat ooit gaat zien. Je hoeft alleen maar de geschiedenisboeken te openen om te zien dat het monogame huwelijk en het gezin essentieel zijn voor alle dingen die cultureel zijn ontstaan."

Ook Michiel Hemminga was lid, maar heeft inmiddels bedankt. De reden hiervoor was een plan van FvD, waarin stond dat gelovige mensen moeten onderschrijven dat de wet altijd boven hun religieuze overtuiging gaat. "Dat kan voor mij als chisten niet", stelt hij.

Reacties

Wie niet vóór Jezus Christus is, is tégen Jezus Christus!! Jezus' eigen woorden.

REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify