Niam
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

08 juli 2019 door Lukas ten Napel

Jezus hielp Niam uit Thailand door een zware periode: "Toen God in mijn leven kwam, kreeg ik weer vreugde om te leven"

Iedereen gaat door periodes van verdriet en moeite. Zo ook Niam uit Thailand. Zij verloor in een korte periode een aantal dierbaren en had het zwaar, totdat Jezus in haar leven kwam. Ze vertelt haar verhaal in een video van GZB.

“Ik had twee kinderen; een zoon en een dochter. In de tijd dat ze nog naar school gingen, reed mijn zoon met zijn brommer naar school. Toen hij weer naar huis ging, reed hij achterop een vrachtwagen. De dokters konden hem niet meer helpen en hij overleed. In diezelfde periode stierven mijn vader en moeder ook; alle mensen van wie ik hield, verdwenen één voor één uit mijn leven. Het was zwaar, zowel geestelijk als lichamelijk.”

“Op een dag kwam Sijmen langs met een verhaal over Jezus: “Hij wil je helpen. Hij is aan het kruis gestorven om onze zonde en onze moeiten - ons karma - op zich te nemen.” Ik verlangde naar iemand die mijn last wilde dragen. Toen heb ik mijn hart geopend en gevraagd of Jezus mij wilde helpen. Nadat Jezus in mijn leven kwam, ervoer ik vrede in mijn hart. Ik kreeg weer vreugde om te leven. Hij heeft mij echt geholpen!”

Bekijk hieronder het volledige verhaal van Niam:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.