daten

Dagelijks leven

17 juni 2019 door Opzoeknaarjou.nl

Welke vragen stel je tijdens je eerste date?

Daten: voor sommigen iets leuks en grappigs, voor anderen iets wat ze lastig vinden. Maar hoe leer je iemand nu echt kennen? En hoe weet je of iemand echt bij je past? Met deze vragen gemaakt door experts komt het helemaal goed. Handig dus!

Opzoeknaarjou.nl al sinds 2005 de leukste christelijke datingsite om nieuwe christenen te leren kennen! Opzoeknaarjou.nl is een christelijke datingsite waar de Bijbelse normen en waarden het uitgangspunt vormen. Ben je nog geen lid van Opzoeknaarjou.nl? Meld je direct aan maak gebruik van je gratis lidmaatschap zolang je wilt!

Vraag 1: Heb je broers en/of zussen?
Met deze vraag raak je al snel op een leuke manier met elkaar aan de praat. Misschien heb je wel iets gemeenschappelijks waar jullie over door kunnen praten. Ook kom je op deze manier wat meer te weten over zijn of haar jeugd. Een mooi begin dus!

Vraag 2: Wat voor werk doe je?
Deze vraagt lijkt misschien in eerste instantie wat afgezaagd. Een vraag namelijk die je ook altijd op een verjaardag krijgt, wanneer je naast iemand zit die je niet kent. Bedenk echter wel, dat voor de meeste mensen hun werk doorgaans hun passie is, waar ze veel van weten en graag over vertellen. Deze vraag dus zeker stellen!

Vraag 3: Waar knap je echt op af?
Vaak een vraag waarop grappige antwoorden komen. Laat je dus verrassen door het antwoord en grote kans dat jullie samen in een deuk liggen!

Vraag 4: Wat vind je belangrijk in een relatie?
Deze vraag kun je stellen wanneer je merkt dat jullie al een beetje een klik hebben. Daarmee geef je indirect aan dat je hem of haar ook wel ziet zitten. Ook is het handig als jullie op dit punt een beetje op een lijn zitten.

Vraag 5: Wat vertel je normaal gesproken niet aan anderen?
Deze vraag is een leuke test om te kijken of je het vertrouwen van de ander al een beetje gewonnen hebt. Maakt de ander zich hier makkelijk vanaf? Of komt er juist een antwoord wat hij of zij vast niet met veel anderen zal delen?

Door het stellen van deze vragen leer je de ander een stuk beter kennen! Wil je ook snel een 1e date op de planning hebben staan? Op deze website vind je duizenden profielen met foto’s van christelijke singles. Meld je snel aan voor een gratis lidmaatschap!

Meer weten? Bezoek hier de site van Opzoeknaarjou.nl!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify