Ken Ham
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 juni 2019 door Geerten van Breugel

Amerikaanse apologeet Ken Ham waarschuwt: "Als een cultuur zich bij God vandaan beweegt, blijft er uiteindelijk niets van over"

"Mensen zullen uiteindelijk pedofilie 'normaliseren', net zoals ze dat met homohuwelijken hebben gedaan en met abortus." Dat schrijft de Amerikaanse apologeet en eigenaar van de ark Ken Ham op zijn Facebook. "Als een cultuur zich bij God vandaan beweegt en van de morele standpunten in Zijn Woord, blijft er uiteindelijk niets over."

Ken Ham reageert in zijn bericht op het nieuws dat Netflix een serie uitbrengt waarin jonge kinderen omgaan met 'drag queens'. De apologeet schrijft: "Je kan alleen maar begrijpen hoe slecht het was waar culturen als die van de Kanaänieten in afgleden, als je ziet hoe een heilige God hun slechte daden veroordeelde."

De genoemde serie van Netflix 'Dancing Queen' gaat over een dansleraar uit Texas die 'drag queen' is en lesgeeft aan de kinderen. In conservatieve Amerikaanse kringen wordt deze serie geduid als het normaliseren van deze 'drag queens' en hun omgang met kinderen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.