Mooi

13 juni 2019 door Patrick Simons

Bruid strandt onderweg naar de kerk; reddende engel is 80-jarige vrouw

Het lijkt een scène uit een film, maar Sara Chmoun uit Den Haag overkwam het echt. Tijdens haar bruiloft leek alles mis te gaan wat er maar mis kon gaan. Op weg naar de kerk kreeg ze zelfs autopech.

Samen met haar broer en zusje was Sara op weg naar het grensplaatsje Glanerbrug waar ze in de kerk zou gaan trouwen. Op een gegeven moment stopte de motor er echter mee, waardoor ze strandden. Paniek sloeg natuurlijk toe, want hoe kon ze ooit op tijd in de kerk zijn voor haar eigen bruiloft? Het enige wat ze konden bedenken was liften. En dat werkte. Binnen enkele seconden stopte er al een vrouw, de 80-jarige Gertrude Maatman, die het stel naar de trouwerij bracht.

Drie kwartier later dan gepland kwam Sara alsnog bij de kerk aan en kon haar toekomstig echtgenoot Willemjan de Jong haar in de armen sluiten. In alle hectiek vergat ze vervolgens haar reddende engel uitgebreid te bedanken maar dat kwam na een oproep via internet meer dan goed. Het kersverse echtpaar zocht Gertrude op en gaf haar een groot boeket bloemen, chocolade én een huwelijksfoto.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify