Nieuws

12 juni 2019 door Evangelie & Moslims

Evangelie & Moslims start met nieuwe Filippus-opleiding

Evangelie & Moslims treft voorbereidingen om aanstaande september te starten met een praktisch-theologische opleiding voor evangelisten. Deze nieuwe opleiding omvat een éénjarige parttime training met name voor christenen met een moslimachtergrond. De opleiding rust studenten toe om samen met anderen het goede nieuws van Jezus Christus uit te dragen.

De opleiding wordt aangeboden in het Nederlands, Arabisch en Turks en –afhankelijk van inschrijvingen- in meer talen. De opleidingslocatie is in Zeist. De lesmomenten zijn gepland in tien maandelijkse weekenden plus een afsluitende studieweek.

Drie doelen
De opleiding richt zich op drie doelen: Verdieping van kennis en inzicht, training van vaardigheden voor een evangelist, en groei in christelijk karakter en levensstijl. Bij goed resultaat ontvangt de student een getuigschrift, wat belangrijk is voor eventuele verdere studie.

Informatiedag Filippus-opleiding op 22 juni
Geïnteresseerden krijgen op deze dag een overzicht en uitleg van het totale lesprogramma. Er is volop ruimte voor persoonlijke vragen om te ontdekken of de studie bij je past. Aanvang 10.30 uur, afsluiting met eenvoudige lunch met uitloop tot circa 14.00 uur. Locatie: De Wittenberg, Krakelingweg 10, 3707 HV Zeist. Aanmelding voor lunch vooraf noodzakelijk: info@evangelie-moslims.nl

Op deze pagina vindt u alle informatie over de opleiding en kunnen ook twee info-folders (Arabisch-Nederlands en Turks-Nederlands) gedownload worden.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify