opwekkinggetuigenis
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

12 juni 2019 door Patrick Simons

Moeder deelt voorafgaand aan genezingsdienst Opwekking indrukwekkend getuigenis: "We hebben gebeden dat onze zoon een stem mocht krijgen"

Tijdens Opwekking gebeuren er altijd bijzondere dingen. Zo wordt er ook ieder jaar een genezingsdienst georganiseerd. Groot Nieuws Radio was ook dit jaar bij Opwekking en stuitte al vóór de genezingsdienst op een bijzondere getuigenis.

Een verslaggever raakt in gesprek met een gezin dat klaar zit voor een dienst en vraag wat ze verwachten. "Vooral de verwachting dat onze kinderen meer mogen leren over wie de Heere Jezus is. Dat ze later een keuze voor de Heere Jezus mogen maken en ook dat we zelf aangeraakt worden. Zodat we meer en meer op Hem mogen gaan lijken."

Vervolgens verplaatst het gesprek zich naar één van de kinderen van het gezin. Gevraagd naar wie de Heere Jezus voor hem is, zegt de jongen met moeite: "Dat hij voor mij zorgt." De moeder vertelt vervolgens over de verlamde stembanden waar haar zoon mee is geboren. "De dokter heeft een gaatje in zijn keel gemaakt en daar ademt hij door. Tot drie jaar geleden kon hij geen geluid maken. We zaten ook altijd bij de gebarenmensen binnen en hij sprak met gebaren. Maar we hebben gebeden dat Levi een stem mocht krijgen. Op een dag werd hij wakker en maakte hij geluid. Ruben (andere zoon red.) zei gelijk dat we de Heere Jezus moesten bedanken en Levi zei dat we ook door konden bidden zodat hij ook kon eten." Ook dat gebed werd verhoord!


Opwekking 2019
- Martin Koornstra wordt enthousiast van Jezus’ genezingswonderen: "Stop met huilen"
- Henk Stoorvogel: "Als je leven dor en droog geworden is kom dan terug naar Gods rivier"
- Ruben Flach tijdens morgendienst Opwekking: "Ga hier niet vandaan tenzij je vervuld bent met de Heilige Geest"
- Theo van den Heuvel: "De Heilige Geest houdt van het dal van dagelijkse dingen"
- Gary Haugen strijdt voor gerechtigheid en tegen machtsmisbruik: "God haat het geweld en wil dat het stopt"
Meer over Opwekking 2019 »

Reacties

Hoe gaaf is dat! ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER GAAF!
Wat geweldig om te horen van deze wonderen Levi! Ook wij zullen de Heere Jezus danken! Dankjewel voor jullie getuigenis Agnes. Een voorbeeld in geloofsvertrouwen. De kinderen gaan ons voor...

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen