Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 juni 2019 door Patrick Goede

Zoontje Countryzanger Cranger Smith (3) komt om na noodlottig ongeval

Een groot persoonlijk drama voor countryzanger Granger Smith, zijn zoontje River van drie is overleden na een noodlottig ongeval. De bekende countryzanger meldt op Instagram dat hij helaas het "ondenkbare nieuws" moet melden dat zijn zoontje is overleden. Ook zijn vrouw post dezelfde woorden en een foto van haar met de driejarige River.

In de Instagramposts melden de zanger en zijn vrouw dat ondanks verwoede pogingen van de artsen hun zoontje het leven niet heeft kunnen behouden. Ze zijn allebei zwaar aangeslagen net als hun familie. Toch zeggen ze "troost te vinden in de wetenschap dat hun zoontje bij de Hemelse Vader is". Verder zegt Amber, de vrouw van de countryzanger, dat "niets een moeder kan voorbereiden op het delen van zulk nieuws".

"De vreugde die hij in onze levens bracht is niet te beschrijven en het licht dat hij in onze harten deed schijnen zal daar voor altijd blijven", zeggen de twee. De organen van de kleine River hebben de ouders afgestaan om andere kinderen te helpen. Ze besluiten het bericht met een uiting van dank aan de artsen die nog alles geprobeerd hebben en dat er voor hen geen moeilijkere tijd is geweest dan deze. "Heb de mensen die je dierbaar zijn lief", aldus de aangeslagen countryzanger en zijn vrouw.

Onze gebeden en gedachten zijn bij hen. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.