Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 juni 2019 door Geerten van Breugel

Ouders vergeven dader die zoontje van derde verdieping gooide: "We geven het over aan Hem"

Emmanuel Deshawn Aranda gooide op 12 april het 5-jarige jongetje Landen naar beneden vanaf de derde verdieping. Hij werd maandag in de rechtbank van de Hennepin County District veroordeeld tot 19 jaar gevangenisstraf, nadat hij een bekentenis had afgelegd, schrijft NBC News. De ouders van de jongen noemden hem in een geschreven verklaring "slecht en egoïstisch", maar vergaven hem ook.

Op 12 april benaderde Emmanuel de jongen, gooide hem over de railing van de derde verdieping en vluchtte vervolgens. Zijn ouders schrijven: "Je luisterde naar de slechtste delen van jezelf op die dag. Maar dit is het moment waarop je impact op ons ophoudt. Je zal ons niets meer afnemen." Ook hebben ze vrede met de situatie. De moeder van Landen: "God zal je oordelen en daar heb ik vrede mee. Ik geef het over aan Hem.

Landen viel zo´n 10 meter naar beneden en leed geheugenverlies en had verschillende gebroken ribben. Nu gaat het beter met hem en hij vecht niet voor zijn leven. Toch "is er nog een lange weg te gaan", zeggen zijn ouders.

Reacties

Verschrikkelijk voor het slachtoffer en zijn familie....

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.