Nieuws

11 juni 2019 door Patrick Goede

Acteur (33) grijpt zijn laatste dagen aan om mensen op God te wijzen: "Als je Jezus nog niet kent, hoop ik dat je Hem leert kennen voordat je er zo aan toe bent als ik"

Acteur Michael Sleggs, die op BBC 3 te zien was in komische series, heeft niet lang meer. Hij kwam terug uit het ziekenhuis om de laatste dagen van zijn leven thuis door te kunnen brengen. "De aftakeling gaat erg snel en ik slaap veel. Misschien vraag je je af waarom ik niet totaal van de kaart ben door deze situatie", zegt de acteur in een Facebookpost.

"Ik ben er natuurlijk wel door geraakt geweest in het begin. Ook mijn familie gaat door een moeilijke periode heen. Maar zoals gewoonlijk richt ik mij in een crisisperiode (ik schaam mij ervoor dat ik dit niet eerder heb gedaan) tot God en mijn christelijk geloof. Ik ben mijn Bijbel dagelijks gaan lezen, christelijke liederen en preken gaan luisteren en dat heeft mijn totale mindset veranderd. Ik ervaar niets anders dan dankbaarheid en vrede op dit moment", zegt Michael Sleggs verder.

"Jongens, zonder een paar medische problemen ben ik gezegend met het mooiste leven en de beste vrienden. En los van het feit dat ik God niet eerder zo intensief heb gevolgd, heb ik nergens spijt van. Als je Jezus nog niet kent dan hoop ik dat je Hem leert kennen voordat je er zo aan toe bent als ik. Hij zet je leven totaal op zijn kop, op de best mogelijke manier!", getuigt Sleggs van Jezus. 

Reacties

L
Wat een rijkdom om Jezus Christus te kennen. En nog in de laatste dagen van je leven ,Hem aan te bevelen. God zal je behouden in Zijn koninkrijk brengen.! laten we als Gods kinderen

Hem groot maken ,want niets is heerlijker dan Hem te mogen kennen.
REAGEER
g
AMEN BROEDER.
REAGEER
C
Geen spijt hebben en Jezus prijzen en dankbaar zijn
REAGEER
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify