Ds. M. A. Kempeneers

Nieuws

05 juni 2019 door Jeffrey Schipper

CGK Driebergen hoopt op komst ds. A. J. T. Ruis

In de zoektocht naar een nieuwe predikant is de christelijke gereformeerde gemeente (CGK) in Driebergen uitgekomen bij ds. A. J. T. Ruis uit Rotterdam-Kralingen. Gemeenteleden gaven de predikant uit Rotterdam-Kralingen meer stemmen dan ds. K. Visser (Barendrecht).

De christelijke gereformeerde kerk in Renswoude moet verder zoeken naar een nieuwe dominee. Ds. M. A. Kempeneers heeft bedankt en blijft trouw aan zijn gemeente in Katwijk aan Zee.

De gemeente in Renswoude is op zoek naar een nieuwe dominee vanwege het emeritaat van ds. J. M. J. Kieviet. Na vier jaar nam de christelijke gereformeerde predikant die eerder actief was in Rotterdam-Kralingen en Dordrecht afscheid van de gemeente. “Mijn vrouw vreest dat het emeritaat in de praktijk weinig verandert,” zei hij onlangs in dit interview met CIP.nl.

De gereformeerde kerk (vrijgemaakt) in Waddinxveen verwelkomt een nieuwe dominee. Ds. L. M. van der Veen heeft het beroep aanvaard. De kerkenraad zocht een dominee omdat ds. E. B. Buitendijk in 2017 verhuisde naar Rijnsburg-Valkenburg. Van der Veen is momenteel actief in Gorinchem.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify