Kenneth Copeland
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 juni 2019 door Jeffrey Schipper

Welvaartsevangelist verrast door journalist die hem keihard confronteert met drie privéjets

Evangelist Kenneth Copeland is in het bezit van drie peperdure privéjets. Hij wil niet 'vliegen met demonen' en heeft daarom een eigen vliegtuig nodig. Journalist Lisa Guerrero confronteerde de man met zijn uitspraak en ging met haar filmpje viral. Binnen mum van tijd werd het filmpje meer dan een 1,3 miljoen keer bekeken.

Copeland ontkende zijn eerder gemaakte opmerkingen. "Nee, dat heb ik nooit gezegd!"

De evangelist leidt een leven vol luxe. Copeland is in het bezit van een eigen vliegveld, waar hij zijn privéjets bewaart. Copeland stelde in het verleden dat vliegen met een gewone luchtvaartmaatschappij zijn bediening in de weg zit. Daardoor staan evangelisten zoals hij sneller onder invloed van demonen en worden ze afgeleid van het 'echte werk' en het voorbereiden van hun preek. Wanneer hen de privéjet zou worden afgenomen, zou hij 65 % van zijn werk niet meer kunnen doen.

Bekijk de bizarre beelden:

Reacties

Deze puissante rijkdom bij dit soort mensen, is slechts mogelijk door de gevers, die zij via meetings en internet kunnen bereiken.

Ik heb ze gezien, die oprechte zoekers naar een teken van God, op momenten dat hun nood hoog was en de blauwe emmers door de zaal gingen. Veelal gevuld met papier geld en getekende cheques. Ze leven als sterren en tot hun connecties behoren regeringsleiders en kopstukken. Terecht ligt er een verantwoording tegenover de Schepper, maar ook bij de gevers!!!J
Ik zou niet graag in zijn schoenen staan als hij straks voor Jezus Christus staat en geoordeeld wordt........
Toon meer reacties (8)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen